Tłumaczenia informacji i ciekawostek z UE i ze świata
- brazylijski_przemysl_kukurydziany_odkrywa_ddgs_49.pdf
- nietermiczne_metody_przetwarzanie_jaj_w_celu_wydluzenia_okresu_przydatnosci_do_spozycia_47.pdf
- sterowanie_odpornoscia_stada_za_pomoca_pierwiastkow_sladowych_48.pdf
- osiaganie_granic_ekspansji_46.pdf
- czujnosc_w_walce_z_chorobami_45.pdf
- wykorzystanie_mikrokapsulkowania_do_poprawy_zdrowia_jelit_i_wydajnosci_paszy_43.pdf
- ozywienie_na_swiatowym_rynku_drobiu,_chociaz_warunki_handlowe_pozostaja_trudne_44.pdf
- ograniczenia_odszkodowan_41.pdf
- wybuchy_epidemii_wstrzasaja_australijskimi_fermami_jaj_42.pdf
- przejscie_na_ecc_ma_duzy_wplyw_39.pdf
- znaczenie_jakosci_skorupy_jaja_40.pdf
- optymalna_dieta_bialkowa_poprawia_produkcje_jaj_i_morfologie_ukladu_rozrodczego_38.pdf
- strategie_ograniczania_stosowania_antybiotykow_37.pdf
- profilowanie_miesa_drobiowego_i_jaj_za_pomoca_metabolomiki_36.pdf
- halas_czesto_pomijanym_czynnikiem_wplywajacym_na_produkcje_34.pdf
- utrzymywanie_temperatury_ciala_ptakow_w_strefie_termoneutralnej_35.pdf
- walka_z_opornoscia_na_srodki_przeciwdrobnoustrojowe_budowanie_bezpiecznej_przyszlosci_32.pdf
- zarzadzanie_azotem_w_diecie_drobiu_w_celu_uzyskania_korzysci_dla_zrownowazonego_rozwoju_33.pdf
- tomografia_komputerowa_przydatna_w_kontroli_zlaman_kosci_31.pdf
- globalny_wplyw_unijnych_przepisow_dotyczacych_zrownowazonego_rozwoju_29.pdf
- jak_poradzic_sobie_z_inwazja_gryzoni_30.pdf
- zapobieganie_rozprzestrzenianiu_sie_ptasiej_grypy_poprzez_rynki_zywych_ptakow_jest_koniecznoscia_28.pdf
- walka_z_naduzywaniem_antybiotykow_w_nigerii_27.pdf
- 23_wplyw_spiruliny_na_jakosc_miesa_brojlerow_26.pdf
- 22_mniejszy_slad_weglowy_dzieki_europejskiej_soi_24.pdf
- 21_wtretowe_zapalenie_watroby_jako_choroba_pierwotna_25.pdf
- 20_jaki_jest_dopuszczalny_poziom_redukcji_bialka_w_paszy_dla_brojlerow_23.pdf
- 19_juz_wkrotce_-_szybkie_i_bardzo_dokladne_testy_hpai_wykonywane_na_fermach_22.pdf
- 18_od_jajka_do_udka_kurczaka_w_jednej_firmie_rodzinnej_21.pdf
- 17_optymalizacja_wydajnosci_hodowlanej_poprzez_zwiekszenie_zywotnosci_19.pdf
- 16_potargane_piora_stan_przemyslu_drobiarskiego_w_nigerii_18.pdf
- 15_wplyw_halasu_na_produkcje_drobiu_jest_czesto_pomijany_19.pdf
- 14_rozwiazania_ssztucznej_inteligencji_nowej_generacji.pdf
- 13_ekspansja_brics_zwieksza_kontrole_nad_rynkiem_drobiu_15.pdf
- 12_podstawowe_elementy_zarzadzania_antybiotykami_w_branzy_drobiarskiej_14.pdf
- 11_identyfikacja_i_specjacja_oocyst_u_indykow_13.pdf
- 10_praktyczne_podejscie_do_optymalnej_jakosci_jaj_12.pdf
- 9_odkrycie_zrodla_dochodu_dzieki_likierowi_jajecznemu_11-1.pdf
- 8_brak_popytu_na_wolniej_rosnace_brojlery_w_danii_8.pdf
- 7_zrozumienie_chorobotworczych_szczepow_escherichia_coli_u_ptakow_7.pdf
- 6_naturalna_zmiennosc_ksztaltu_dzioba_wplywa_na_dziobanie_pior_5.pdf
- 5_korzystny_wplyw_kwasow_organicznych_w_produkcji_brojlerow_o_wyzszej_gestosci_obsady_6.pdf
- 4_mniej_samcow,_wiecej_kryc_4.pdf
- 3_caly_lancuch_produkcji_drobiu_musi_odniesc_korzysci_3.pdf
- 2_ostatnia_uncja_wzrostu_nie_jest_najwazniejsza_2.pdf
- 1_powiazanie_mikrobioty_brojlerow_z_ich_wydajnoscia_1.pdf